Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekogalan 2013: Margareta Dahlberg, Jan Lagerroth och Åsa Odelros Nominerade till Årets Ekorådgivare


Nu är nomineringsarbetet klart i kategorin ”Årets Ekorådgivare”, ett pris som delas ut i samband med att Ekoweb genomför andra upplagan av Ekogalan den 31 januari på Grand Hotel i Stockholm. Många förslag på uppskattade rådgivare runt om i landet har kommit in till jurygruppen och engagemanget i frågan har varit stort med många vältaliga motiveringar.

– Duktiga rådgivare har en förmåga att följa med i utvecklingen vilket är till nytta för kundernas företagande och det är en viktig pusselbit för dagens jordbruk. Det är självklart för oss att vi vill stimulera framstående rådgivare att fortsätta utvecklas och bidra till ett effektivt och lönsamt ekologiskt lantbruk, säger Torbjörn Wahlström, från Lantmännen Lantbruk.

Cecilia Ryegård, som sitter med i jurygruppen, kan konstatera att juryn slutligen enats om tre nominerade kandidater till priset.

- De är samtliga goda förebilder i rollen som rådgivare. Affärsfokus, lönsamhet och frammåtsträvan är något som vi inom juryn vill prioritera när det gäller rådgivning, säger hon.

Läs mer om de nominerade här>>

2013-01-10