Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Slätte Ekodag 16 juni 2020

Slätte Ekodag går av stapeln på Slätte Gård utanför Töreboda den 16 juni 2020. Dagen startar klockan 9.00 och man behöver anmäla sig för att delta. Inregisteringen börjar 7.45 och sedan serveras kaffe och macka. Anmälan kan du göra nedan. Att delta på dagen kostar 1600 kronor plus moms och på kvällen 500 kronor plus moms. I deltagaravgiften ingår fika, mat, fika, dryck och glass av högsta klass. Självklart ekologiskt och KRAV-märkt så mycket om det går.

Har du några frågor så kontakta mig,
Olle Ryegård, projektledare Slätte Ekodag, 070-7991868

Till anmälan här>>
Ladda ner preliminärt program här >>Vad är Slätte ekodag?

Det är norra Europas största dag för ekologisk odling genomförs 2020 den 16 juni på Slätte gård i Töreboda. Det är begränsat antal platser så anmäl dig redan nu! Bland annat kommer några av Europas främsta jordexperter att vara på plats.

Dagen är en utbildnings- och kontaktdag för proffs- och produktionslantbrukare i både ekologisk och konventionell produktion men med utgångspunkt i det ekologiska lantbruket. Alla grödor som visas under dagen är KRAV-certifierade.

Från 2016 samarbetar Ekoweb med Slätte Ekodag, Therese och Emil Olsson. Olle Ryegård, Ekoweb, är projektledare för Slätte Ekodag och de provodlingar som anläggs i anslutning till Slätte gård och som visas under dagen. En rad oberoende svenska och internationella experter föreläser underdagen i fält och i tält.

Målet med Slätte Ekodag är att skapa en samlingsplats för svenskt och internationellt jordbruk där morgondagens mark- och växtodlingsfrågor sätts i ljuset och där lantbrukare kan studera innovativa demoodlingar som ingår i ett verkligt jordbrukssystem.