Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

I dag startar Free from Functional Food Expo: Världsmässa för eko i Stockholm


Den 16-17 maj genomförs branschmässan Free From på Kistamässan. I konceptet ingår laktos- och glutenfritt, ekologiskt och veganskt. Arrangemanget har tidigare hållits i Barcelona, men mässan har flyttats till Stockholm. En av anledningarna är Norden som smältdegel för en hälsosammare livsstil. 270 Utställare och föreläsare från 43 länder är föranmälda. I Barcelona hade mässan 260 utställare och 4300 besökare från 38 länder.

- Vi är så glada att mässan äntligen öppnar sig. Vi hoppas att vi kommer att kunna slå förra årets besöksrekord och vi tror att det är möjligt med årets tunga uppställning av internationella utställare och talare med ett spännande konferensprogram, säger Ronald N.F Holman, utställningsansvarig.
2018-05-16