Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekologiska Branschdagen & Ekogalan 2019: Anmälan nu öppen!


Till anmälan här>>

Nu har anmälan till Ekologiska Branschdagen och Ekogalan 2018 öppnat. Dagen genomförs torsdagen den 31 januari, traditionsenligt i spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm. Som vanligt kommer dagen att bjuda på ett digert föreläsningsprogram med några av de tyngsta namnen i branschen, god mat och dryck samt inte bara trevligt - utan extremt goda möjligheter till nätverkande. Dagen kan lägga grunden till kommande affärer och är ett måste för den som vill hänga med i vad som händer i ekosektorn.

Var snabb med att boka din plats på Ekobranschens viktigaste dag. I fjol såldes den sista av de 240 platserna under tidig höst...

Under dagen släpper Ekoweb också Marknadsrapporten 2019, en sammanställning över utvecklingen för svensk ekomarknad 2018 samt prognoser för 2019 och 2025.

Dagen avslutas med Ekogalan där priser till några av branschens mest hedervärda insatser kommer att delas ut.

Dagen avslutas ca kl 17:30 (Pris för dagen 5500kr+moms inkl all mat och dryck)

En riktigt sen avslutning för den som vill finns det också möjlighet till. En avslutande middag hålls i spegelsalen under lättsamma former, från ca kl 20 och framåt i spegelsalen. Därefter i baren på Grand Hotel så länge man orkar... (pris: självkostnad 1000kr+moms)

Det finns även i år möjlighet att boka rum på Grand Hotel för Ekologiska Branschdagens deltagare till starkt reducerat pris. Kontakta cecilia@agroide.se för länk till bokningen.

2018-09-30