Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Delta i ekologisk twitter-storm på onsdag!


IFOAM Organics International vill förena alla ekologiska lantbrukare världen över i en Twitter-storm nu på onsdag, den 17/4,  mellan kl 11-13. Syftet är att lyfta det ekologiska lantbruket och berätta hur och varför man som lantbrukare producerar ekologiskt. Förhoppningsvis deltar många svenska  ekologiska lantbrukare och sprider budskapet från Sveriges håll. Bäst gör man det på engelska och använder sig av #IGrowYourFood eller #GoodFood4All i tweeten.

Såhär skriver IFOAM:

We want to do a Twitter storm between 11am and 1pm CEST on 17 April.  This means we ask as many organizations/people as possible to tweet simultaneously using #IGrowYourFood #GoodFood4All. You can share your own videos/article links and also like and share our content! Find us on Twitter.
 
1. Start tweeting at 11 am CEST using #IGrowYourFood #GoodFood4All.
2. Click on #IGrowYourFood and retweet as many tweets from others as you can.
3. Tweet as much content as possible e.g. links to farmer stories or other videos using #IGrowYourFood #GoodFoodforAll
4. We will also share your tweets.
5. Of course, you can tweet throughout the entire day, too


n

 


2019-04-15