Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Ekogalan 2022 ställs in

Ekogalan som skulle genomförts för 11:e gången i Stockholm den 26 januari 2022 ställs in. Detta på grund av den ökade smittspridningen av covid-19.

- Det känns inte rätt att köra igenom ett stort arrangemang med massor av nationella och internationella besökare och talare. Jag har pratat med ett antal samarbetspartners och de tycker likadant så tyvärr blir det ingen Ekogala detta år heller. Lite trött är man allt på den här pandemin, säger Olle Ryegård, ansvarig Ekogalan.

Fint program med fokus på möjligheter och att lyfta de aktörer som gör arbetet på eko-marknaden.
- Jag var väldigt nöjd med det positiva program som vi tagit fram i år. Det hade blivit bra och jag tror marknaden är i stort behov av att träffas. Läget på eko-marknaden är annars kritiskt och framtiden är mycket oviss för flera stora eko-segment. Här måste marknad, stat, förädlingsföretag och producenter verkligen prata ihop sig för att det skall bli bra, säger Olle Ryegård.

2021-12-14